Do you know our next colleague? (in Danish)

Projektleder – med lederpotentiale – til Hadler DMC Scandinavia (MICE)

Hadler DMC Scandinavia blev grundlagt i 1984, og i mere end 30 år har vi leveret DMC services til MICE kunder over hele verden. Vi leverer lokal ekspertise inden for incentives, møder, events og konferencer på alle vore skandinaviske destinationer. Vi opererer fra kontorer i Køge, Stockholm samt Oslo.

Vi oplever i øjeblikket stor vækst, og søger derfor en erfaren projektleder som tænker kreativt og kan lave proposals der lever op til vore høje standarder inden for kvalitet og innovation. Der vil også på sigt, være mulighed for at overtage ansvaret for vores produktionsafdeling, og hermed forestå den daglige ledelse af medarbejdere og drift.

Jobbet

Den ideelle kandidat har erfaring med at arrangere og afvikle møder og events, og vil være i stand til at tage ansvar for, at udvikle vores mødekoncept, så det imødekommer de høje krav der er til service og ekspertise. Det er vores målsætning, at være blandt de foretrukne leverandører af mødearrangementer på alle vore destinationer, og det er vores nye kollegas ansvar at vi når denne målsætning – og fastholder den.

Ud over at være ansvarlig for at udvikle vores mødekoncepter, så vil vores fremtidige kollega også være medansvarlig for at bearbejde indkomne RFPs for alle vores skandinaviske destinationer. Det indebærer bl.a. at udarbejde gennemtænkte proposals, hvor indhold, kvalitet og pris matcher vore kunders forventninger.

Hos os er projektledere ansvarlige for planlægning og eksekvering af projekter, såvel som det administrative arbejde der er forbundet med salg og tilbudsgivning. Der vil også være on-site arbejde, i de tilfælde hvor en kunde har ønsket at have en projektleder til stede, til både planlægning og eksekvering.

Nogle af arbejdsopgaverne

  • Besvare indkomne RFPs og fremstille proposals der vil imponere kunden
  • Følge op på sendte tilbud
  • Kontakte leverandører med forespørgsler på priser og tilgængelighed
  • Dialog med kolleger i de andre skandinaviske lande mht. inspiration og rådgivning
  • Fremstille og opdatere relevante produktoversigter og prislister
  • Opdatere vores CRM- og tilbudsgivningssystem
  • Fastholde struktur og kvalitet i interne systemer, kommunikation og kunde relationer

Din profil

Du har en passion for MICE-branchen, og en finger på pulsen med hensyn til nyheder inden for venues og aktiviteter i Skandinavien. Vi leder efter en person som er kreativ, som arbejder med fokus, overblik og vindermentalitet. Der er en stor forventning til, at du tænker struktureret, kan arbejde under tidspres og overholde deadlines. Samarbejde på tværs af vore landekontorer er en selvfølge. Vi prioriterer god kundeservice som nummer ét, og det skal vores nye kollega også.

Du er flydende i dansk og engelsk (skrift og tale) – et tredje sprog er et plus!

Vores team

Vi kommer alle fra forskellige baggrunde og uddannelser, men vi har alle en fælles passion for at levere første klasses MICE-services i hele Skandinavien. Vi vægter gode kollegiale forhold højt, og godt teamwork er afgørende. Ikke nogen dage er ens, men ingen dag går uden et godt grin – eller to. Vi støtter hinanden på tværs af alle kontorer i organisationen, hvilket giver et sundt og stærkt arbejdsmiljø.

Hvordan søger du?

Du sender en e-mail til direktør Bent Hadler med ansøgning og CV: bha@hadlerdmc.com, og hvis du har nogle spørgsmål kan du ringe til ham på (+45) 7027 1326 – (alle ansøgninger behandles fortroligt)